(0352) 222 46 59

ktabipodasi@gmail.com

Anasayfa / İçerik Yönetimi

SON GÜN 30 HAZİRAN 2023


Sayın Meslektaşımız,

Bilindiği gibi meslek odamızın en önemli gelir kaynağı üye aidatlarıdır. Ancak öteden beri üye aidatlarının süresi içinde toplanması konusunda sıkıntılar yaşamaktayız. Çıkarılan bu yasa, hem birikmiş aidat borcu olan üyelerimiz için bir fırsat hem de odamız için gelir kaynağı anlamına gelmekte. Gelin, bu fırsattan istifade edin.

12 Mart 2023 tarihinde Resmî Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren '7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun', tabip odalarına aidat borçlarına işletilen faizi silme yetkisi tanımıştır. Buna göre

31 Mayıs 2023 tarihine kadar ödenmemiş aidat ve buna bağlı işlemiş faiz borcu bulunan üyelerimizin anaparanın tamamını (tek seferde veya World, kredi kartına 6 taksit) ödemeleri halinde, faiz borçları silinecektir. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2023'tür.


Üyelerimiz aşağıda belirtilen yollarla aidat ödemesi yapabilirler:

On-line ödeme
www.kayseritabip.org.tr sayfasının üst bölümünde yer alan ONLINE AİDAT ÖDEME İNTERNET ŞUBESİ'ne tıklayınız. İlk sorgu ekranına TC kimlik numaranızı girerek üye bilgileriniz ve aidat bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Altta yer alan kredi kartı ile ödeme bölümüne kart bilgileri girilmelidir. Tek çekim yapılabildiği gibi, World, karta 6 taksit seçeneği de mümkündür. Kart bilgilerini girmenizin ardından onay tuşuna bastıktan sonra ekrana onay numarası gelecektir. Bu, ödeme işleminizin başarıyla gerçekleştiği anlamına gelecektir. (Sitemiz SSL Güvenlik Sertifikası'na sahiptir).


Oda'mıza gelerek ödeme
Üyelerimiz Odamıza gelerek ödemelerini yapabilirler.

Banka havalesi yoluyla ödeme
Banka havalesi yapılırken, açıklama bölümünde ad ve soyadınızı belirtiniz. Ayrıca yazımız ekinde yer alan yapılandırma talep dilekçesini doldurarak dekont ile birlikte ktabipodasi@gmail.com.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Kampanyadan yararlanmayan veya kampanya kurallarına göre ödemelerini yapmayan üyeler hakkında, yasa gereği önceki düzenlemeler (dolayısıyla önceki borç-faiz hesaplaması) uygulanmaya devam edilecektir.

Konuyu bilginize sunar, meslek örgütümüze sahip çıkma doğrultusunda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

YAPILANDIRMA DİLEKÇESİ METNİ;

KAYSERİ TABİP ODASI

YÖNETİM KURULU’NA,

 

7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun hükümleri gereği, aidat borcumun yapılandırılmasını talep ederim.

 

 

Ad soyad                  :

TC kimlik numarası  :

Üye numarası          :

Tarih                        :

İmza                         :